Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بهرام بختیاری‌سعید روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی افراد به‌خاطر نداشتن تجربه مناسب مدیریت خشم، هنگام مواجهه با اتفاقاتی که خلاف میل آن ها است وارد درگیری و نزاع شده و خسارت‌های زیادی به آرامش و امنیت جامعه وارد می کنند.

وی بیان کرد: طبق یافته های روانشناسی، افراد دخیل در این گونه درگیری ها از مشکلات روانی، شخصیتی، اجتماعی، فرهنگی، اختلالات و ناتوانی در برقراری مهارت ارتباطی رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بختیاری‌سعید افزود: بر اساس بررسی روانشناسی اجتماعی و جامعه شناختی، شهرها، استان ها و مناطق دارای تنوع قومیتی زیاد، مستعد بروز درگیری های خشن مانند اتفاقات هفته های اخیر گلستان است.

رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گلستان ادامه داد: در این گونه نزاع ها، افراد دلیل شروع دعوا را نمی دانند و فقط برای حمایت از فرد وابسته به قوم و یا نزدیکان خود، به حمایت از او برخاسته و وارد درگیری می‌شوند.

وی تصریح کرد: گلستان به دلیل برخورداری از تنوع قومیتی و آموزش ناکافی افراد در سنین مختلف، مستعد بروز درگیری های خشن است که تداوم آموزش و تقویت حس همبستگی و وحدت، می تواند از تکرار این گونه نزاع ها جلوگیری کند.

وی افزود: هر چه همبستگی در افراد یک جامعه، مجموعه و گروه بیشتر باشد خروجی آن کاهش اتفاقات نامناسب و نزاع های خشن است.

رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان گلستان با اشاره به ضرورت شناخت درست افراد از هیجانات درونی و محیط زندگی خود اظهار داشت: انجام فعالیت های هنری، ورزشی و روی آوردن به معنویت و دعا موجب افزایش اعتقاد و ایمان عملی به خدا، توکل و صبر شده و یکی از تاثیرات آن کنترل و مدیریت خشم است.

بختیاری سعید بیان کرد: فرایند رسیدگی به این گونه درگیری ها نباید طولانی شود چون در آن صورت اثر تربیتی و پیشگیرانه خود را از دست خواهد داد.

وقوع ۲ حادثه شرارت با تبر به فاصله کمتر از ۱۰ روز در گرگان واکنش گسترده افکار عمومی را در بر داشت.

جمعه هفته گذشته فیلم کوتاهی از درگیری در یکی از روستاهای گرگان توسط کاربران فضای مجازی گلستان پخش شد که در آن تعدادی موتورسوار پس از جدال لفظی با یک راننده نیسان به وی حمله کرده و با وارد کردن ضربه تبر او را نقش زمین کردند.

این درگیری به ضربه تبر ختم نشد و موتورسواران به هواخواهی از ضارب به دیگر سرنشینان نیسان که کودک و زن هم در میان آنان بود، حمله کرده و توجهی به فریاد و گریه های ناشی از ترس زنان و کودکان نداشتند.

گلستان در شوک وقوع این اتفاق بود که اعلام دستگیری ضارب اصلی و دیگر عوامل درگیری، اندکی از موج التهاب و ترس جامعه را کم کرد اما یک هفته بعد فیلم دیگری از وقوع حمله با تبر در نقطه دیگری از گرگان منتشر شد که در آن جوانی پس از باز کردن در خودرویی که در وسط خیابان متوقف شده بود، چند ضربه متوالی با تبر به راننده وارد کرد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گلستان با اشاره به پیگیری و دستور فرمانده انتظامی گلستان برای دستگیری هرچه سریعتر عامل تبرکشی اخیر گرگان گفت: پرونده در اختیار تیمی ویژه از ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفته است.

سرهنگ رضا رضی با هشدار به هنجارشکنان و مخلان امنیت جامعه، تاکید کرد: پلیس قاطعانه در برابر اینگونه اقدامات ایستاده و برابر قانون و مقتدرانه برخورد خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری گلستان هم با اشاره دومین تبرکشی چند روز اخیر در استان گفت: در برخورد با اوباش از رافت خبری نیست.

هادی هاشمیان اظهار داشت: گلستان به نگارستان ایران و وحدت و آرامش ساکنان آن شناخته می شود و اجازه نمی‌دهیم اوباش با عربده کشی و قدرت نمایی این وجهه را خدشه دار کنند.

وی گفت: کسانی که با عربده کشی، تهدید و قدرت نمایی، امنیت روانی جامعه را به هم بریزند در انتظار اشد مجازات باشند.

برچسب‌ها سازمان نظام روانشناسی و مشاوره انجمن علمی روان شناسی بالینی ایران گرگان گلستان انجمن روانشناسان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گرگان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گرگان گلستان اخبار کنکور درگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۱۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • شهید مطهری (ره) جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • عاملان قتل خیابانی در یک قدمی میز محاکمه
  • روسیه «واگنر» را بازسازی کرد تا از تکرار شورش آن جلوگیری کند